Na zlepšenie našich služieb používame cookies. O ich používaní a možnostiach nastavenia sa môžete informovať bližšie tu.

07.02.2017
Jóga pri mori vo Vodiciach

V polovici júna minulého roku sa u nás konal ojedinelý typ jógového pobytu - stretli sa tu celé rodiny a cvičili sme, veľa sme sa rozprávali, smiali, zabávali. Celým programom nás prevádzal úžasný lektor Vašek Hnízdil  (info o ňom http://yogasol.cz/o-me)

Ženy sa stretávali ráno o 6:00 hodine na východnom móle, kde cvičili pri východe slnka. Potom o 10:00 hodine prišli na rad ich ratolesti a začala detská jóga, ktorá bola každý raz iná - deti sa precvičovali veľmi kreatívnou formou, aj na mori. Ostatný čas dňa trávili účastníci každí po svojom. Až v podvečernom čase sme sa opäť zišli na cvičenie. To sa už konalo v neďalekom lese, kde sme najskôr rozoberali rôzne životné témy spojené s našou fyzickou nepohodou a potom sme cvičili. Niektorí po cvičení skočili rovno do mora a tým originálne zakončili deň. Tešíme sa na podobný pobyt aj v tomto roku. Pre bližšie info sledujte náš blog, budeme Vás informovať.

 

Smieme Ti posielať novinky o našich nových pobytoch? Bude ich behom roka iba niekoľko, takže nebudeme zbytočne zahlcovať tvoju mailovku. 

 

Ähnliche AngeboteKönnte von Interesse sein...

Naša rodáčka žijúca vo Vodiciach natočila dynamické video
22.04.2020
Najdôležitejšie o domácom roomingu v Chorvátsku
06.07.2019
Vybrali sme pre Vás niekoľko tipov, ktoré dobroty by ste mali vyskúšať
06.07.2019
Čo by ste mali zbaliť a čo už skutočne nie je treba na Vašej ceste do Chorvátska
22.05.2019