Na zlepšenie našich služieb používame cookies. O ich používaní a možnostiach nastavenia sa môžete informovať bližšie tu.

11.03.2019
Baby Kids friendy Vodicehome

Deti milujú Vodicehome. Trávime tu veľmi veľa pracovného času, naše deti sú stále s nami a sú tu spokojné. Zrazu im nechýba TV, mobily či tablety. Dokážu sa v okolí domov hrať hodiny, behajú po móle alebo sa hrajú na detskom ihrisku.

Slobodné stravovanie je ideálne pre deti. Deti majú možnosť ísť kedykoľvek z pláže do domčeka, či už sa najesť, napiť – alebo len cez prudké slnko schladiť .

Pláž ponúka bohatú ponuku občerstvenia. Na pláži si môžete dať ovocný šalát, varenú kukuricu, tradičné chorvátske šišky, pečené zemiaky v špirále, hranolky, palacinky, ovocný šalát, smooties, zmrzlinu a ďalšie. Toto všetko je na dosah niekoľkých metrov. Obchodníci chodia po promenáde a hlasno kričia svoju ponuku občerstvenia.

Na raňajky môžete zájsť do kúsok vzdialených pekárničiek, ktoré ponúkajú skutočne širokú ponuku vynikajúceho pečiva. Vo vedľajších potravinách si môžete kúpiť regionálne potraviny ako  maslo, šípkový či figový džem, eurokrem - obdoba nutely...

Po raňajšej káve môžete ísť na prechádzku do mesta na trhovisko, ktoré je vzdialené chôdzou tak 10 minút popri promenáde.  Ak Vás nezlákajú okolité kaviarničky, tak nakúpite na tomto skutočne nádhernom trhovisku u domácich pestovateľov chutnú zeleninu na grilovačku a vedľa v chladiacich boxoch kúpiť morské plody od výmyslu sveta.

V prípade, že sa počas dovolenky chcete kuchyni vyhnúť, tak máte možnosť všade navôkol nájsť originálne chorvátske reštaurácie. Ceny hlavného menu sa pohybujú okolo 7 eur a porcia je skutočne výdatná. Výber reštaurácií môžete zakaždým meniť, podľa chuti a nálady.

Mama Petra z Vodicehome

 

 

Ähnliche AngeboteKönnte von Interesse sein...

Naša rodáčka žijúca vo Vodiciach natočila dynamické video
22.04.2020
Najdôležitejšie o domácom roomingu v Chorvátsku
06.07.2019
Vybrali sme pre Vás niekoľko tipov, ktoré dobroty by ste mali vyskúšať
06.07.2019
Čo by ste mali zbaliť a čo už skutočne nie je treba na Vašej ceste do Chorvátska
22.05.2019