Na zlepšenie našich služieb používame cookies. O ich používaní a možnostiach nastavenia sa môžete informovať bližšie tu.

11.03.2019
Kto je za značkou Vodicehome?

Vodicehome tvoríme tak, ako by sme tvorili pre seba. Voláme sa Švábikovci a celý projekt Vodicehome začal úplne inak ako to vyzerá dnes.  Pred siedmimi rokmi sme kúpili jeden apartmán pôvodne pre seba. Naša najstaršia dcéra trpela silným atopickým ekzémom, k tomu sa pridala celiakia. Našťastie toto je už za nami. Ale vďaka tomuto obdobiu teraz chceme šíriť osvetu o klimatoterapii hlavne pre rodiny s deťmi.  Ozdravný vplyv klimatoterapie vo Vodiciach prispel v najväčšom rozsahu k liečbe a práve preto v osvete klimatoterapie pokračujeme. Na našich sociálnych sieťach sa venujeme tvorbe obsahu na túto tému v spolupráci s lekármi. Cez rôzne súťaže a články pomáhame deťom s podobnými príbehmi.

Žijeme striedavo vo Vodiciach a v Čadci už 7 rokov. Za tento čas sme si našli veľké množstvo hostí z celého sveta, ktorí sa k nám vracajú. Prevažne sú to rodiny s deťmi. Našim snom je priblížiť aj Slovákom dovolenku mimo hlavnej sezóny. Zahraniční hostia cestujú už od apríla. V tomto čase je ponuka tohto miesta najzaujímavejšia a najvýdatnejšia pre človeka, či už vplyvom na zdravie, ale aj priaznivou cenou. Príroda v najkrajšom prevedení, s najúčinnejšou klímou na zdravie, nepreplnené pláže, vyššia kvalita v reštauráciách a veľa ďalšieho.

Momentálne máme tri deti a už v apríli začíname cestovať do Vodíc. Vodicehome sú zariadené vlastnoručne a s láskou. A práve naši hostia, ktorí sa k nám vracajú sú dôkazom toho, že to robíme dobre. Chceme pre našich hostí vyčarovať dovolenkový domov mimo ich domova.

V tomto článku si môžete prečítať viac o našom príbehu

https://www.vodicehome.eu/sk/blog/blog/nas-pribeh

 

Ähnliche AngeboteKönnte von Interesse sein...

Naša rodáčka žijúca vo Vodiciach natočila dynamické video
22.04.2020
Najdôležitejšie o domácom roomingu v Chorvátsku
06.07.2019
Vybrali sme pre Vás niekoľko tipov, ktoré dobroty by ste mali vyskúšať
06.07.2019
Čo by ste mali zbaliť a čo už skutočne nie je treba na Vašej ceste do Chorvátska
22.05.2019