Na zlepšenie našich služieb používame cookies. O ich používaní a možnostiach nastavenia sa môžete informovať bližšie tu.

01.03.2018
VODICE DOVOLENKA LETO 2017

Ako sa Vám bývalo v našom domčeku?

V domčeku sa býva naozaj výborne. Vybavenie je kompletné a nemali sme problém s ničím, čo by chýbalo. Priestory sú čisté a domček ako taký je vybavený vkusným moderným a novým nábytkom v nádhernom a veľmi príjemnom štýle. Izby majú svoje vlastné sociálne zariadenia čo je veľkou výhodou. Najviac sme si užili terasu s možnosťou grilovania, ktorú sme s radosťou využívali či už cez deň alebo večer pri spoločnom posedení s priateľmi.

Čo sa Vám páčilo?

Bezprostredná blízkosť pri mori je určite to najlepšie čo sme mohli chciet. Páčilo sa nám zariadenie domčeka a príjemná atmosféra celého campu. Pri domčeku sme mali nasadené levandule, ktoré príjemne rozvoniavali kým sme sedeli na terase. Keď bolo moc horúco, stačí sa ísť schladiť dnu, kedže domček disponuje klimatizáciou. V čase keď sa nám nechcelo ísť k moru, roztiahli sme si k domčeku lehátka, ktoré su tiež k dispozícii, keď sme sa chceli osviežiť, mali sme k dispozícii záhradnú sprchu. Počas dovolenky sme nemali žiadny dôvod na nespokojnosť :)

Čo by ste vylepšili, pre vašu komfortnejšiu dovolenku?

Nezmenila by som nič, to chce mať peknú dovolenku, spraví si ju. Kto nie, sústredí sa na nedostatky, no v pri týchto domčekoch, bude určite hľadať dlho.

Čo odporúčate našim novým hosťom vidieť?

Prejsť sa po promenáde kúsok do centra Vodíc je samozrejmosť. Nočný život láka najmä mladých, my sme si ho užili naplno. Mimo úplného centra a barov je však kľudnejšie prostredie ktoré cez deň ponúka mnoho nákupných možnosti a flákania sa v meste. Blízko campu je možnost vyjsť trošku vyššie nad mesto odkiaľ je vidno nádherne celé vodice. My sme síce nestihli - no vidieť park Krka by mala byť samozrejmosť.

Čo odporúčate našim novým hosťom zažiť?

Jednoznačne nočný život v meste večer a cez deň využiť vodné atrakcie ktoré sú v bezprostrednej blízkosti campu.

Similar articlesCould be of interest to you...

Sme radi, že tento úspešný projekt pre ženy sme mohli ubytovať práve vo Vodicehome
07.03.2019
Tu nájdete 22 hodnotení naších apartmánov od hostí, ktorí boli u nás ubytovaní prostredníctvom portálu Booking.com
22.02.2019
Nauč sa pár fráz po chorvátsky a môžeš sa cítiť vo Chorvátsku ešte domáckejšie
23.01.2019
Dve rodinky s deťmi, domček č. 68
13.03.2018