Na zlepšenie našich služieb používame cookies. O ich používaní a možnostiach nastavenia sa môžete informovať bližšie tu.

16.02.2018
Apartmány s terasou Chorvátsko

Ako sa Vám bývalo v našom domčeku? 

Domček a jeho spôsob zariadenia pôsobil veľmi komfortným a hlavne príjemným neformálnym spôsobom, ktorý by sme v hoteli len veľmi ťažko hľadali. Jednotlivé miestnosti boli od seba oddelené natoľko, že obývajúci mali dostatočné súkromie. Nadštandardné sociálne zariadenie patriace ku každej izbe len dotváralo pocit komfortu. Kuchyňa bola využívaná striedmo pretože primárne sme používali terasu a gril, ktorý bol jej súčasťou. Jedným z najkrajších zážitkov je jednoznačne príprava pohostenia na terase, grilovanie a hranie spoločenských hier spolu s výhľadom na more, ktoré bolo od nás len niekoľko metrov.

Čo sa Vám páčilo?

Ideálne umiestnenie domčeku od mora, ktoré bolo len niekoľko krokov. Vodné atrakcie, ktoré len pridali k zážitkom z tejto dovolenky. Čistá voda s pozvoľným vstupom do  mora. Taktiež nás veľmi potešil nočný život len neďaleko od domčeka, ktorý poskytoval rôzne varianty využitia večera. Niekoľko barov ale aj reštaurácií priamo pri brehu mora umožňovali kultúrne vyžitie pre  každého člena našej skupiny. Taktiež sme sa nemuseli báť, že by sme sa vrátili z dovolenky bez darčekov pre rodinu a známych. Stánky popri pláži počas dňa poskytovali široký sortiment, kde si každý nájde niečo čo poteší či už jeho alebo niekoho, koho tým obdaruje.

Čo by ste vylepšili, pre Vašu komfortnejšiu dovolenku? 

Jednoznačne by sme si vyčlenili viac dní na dovolenku. Nevyužili sme množstvo príležitostí predovšetkým z dôvodu krátkeho pobytu.

Čo odporúčate našim novým hosťom zažiť a vidieť?

Ako som už vyššie spomenula určite odporúčam zažiť vodné atrakcie, ktoré sú len pár metrov od domčeka. Taktiež večerný život v neďalekom centre. Jedlo, predovšetkým ryby, ktoré pripravujú domáci, častokrát v jednoducho no autenticky  zariadených reštauráciách. Vodice sú úžasné miesto s fantastickou polohou pre návštevu blízkych národných parkov či prírodných úkazov (Národný park Krka; Národný park Kornati; Vransko jazero; Plitvické jazerá).

V skutočnosti je možností omnoho viac. Služby, ktoré poskytuje hotel, výletné plavby či samostatné plavby po mori.

V tomto prípade môžeme jednoznačne prehlásiť, že odporúčame všetky tieto možnosti zažiť na vlastnej koži.

Na Vašu prosbu prikladám niekoľko z našich záberov.

Maja

Ähnliche AngeboteKönnte von Interesse sein...

Sme radi, že tento úspešný projekt pre ženy sme mohli ubytovať práve vo Vodicehome
07.03.2019
Tu nájdete 22 hodnotení naších apartmánov od hostí, ktorí boli u nás ubytovaní prostredníctvom portálu Booking.com
22.02.2019
Nauč sa pár fráz po chorvátsky a môžeš sa cítiť vo Chorvátsku ešte domáckejšie
23.01.2019
Dve rodinky s deťmi, domček č. 68
13.03.2018